-->

Wie zijn wij?

Welkom bij Celebrity Holidays Hadj.

Celebrity is een reisbureau die zich al ruim 20 jaar op de markt bevindt. Naast normale ticketing zijn wij de specialist in pelgrimsreizen(Umrah en Hadj) naar Mekka. Ons doel is dan ook om deze reizen op een vertrouwde manier te faciliteren. Er gaat niets boven het zorgeloos vervullen van uw islamitische plicht. Wij zijn er van overtuigd dat onze aanwezigheid uw tevreden zal stemmen.

Naast onze schat aan ervaring, zijn wij in staat om persoonlijk visums te vervaardigen via de Saoedische Ambassade. We zijn een bekende bij de Saoedische Ambassade, en zijn in het bezit van een Hadj- en Umrah-licentie. Verder handelen wij niet via tussenpersonen en zijn wij transparant jegens de klant. ( http://www.hajinformation.com/umrah_agents.php?id=13)

Sinds 2007 zijn wij in het bezit van een IATA licentie. Dit is een internationale beroepsvereniging, die ruim 93% van het internationale luchtverkeer regelt.

Ook hebben wij sinds kort een dochteronderneming in Marokko te Agadir genaamd,  Amoudou Travel, zijn wij nu nog gemakkelijker in staat om groepsreizen, safari’s en educatieve trips te realiseren naar Marokko.

Het zou een eer zijn om onze diensten en service aan U te mogen aanbieden.

Mohamed Bouhkim

Celebrity Holidays Hadj

No Responses to “Wie zijn wij?”

Leave a Reply