Facebook recensies

Facebook API Rating: {"error":{"message":"The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":492,"fbtrace_id":"ACxxMukTSqvvA0p5ppX6RRi"}}

Lees alle recensies

[efb_likebox fanpage_url=”umrah.mekka” box_width=”390″ box_height=”490″ locale=”en_US” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”1″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ animate_effect=”fadeIn” ]

Klanten beoordelen ons met:

5,0 van 5 beoordelingen

  • Beste reisorganisatie allahouma barek. Alles is top geregeld. Begeleiding op hoog niveau. Ervaringen die je nooit zult vergeten. Kortom zeer aanbevolen!

    Zakaria abdelwahid Avatar Zakaria abdelwahid
    maart 19, 2020

    Great organization, with people who have a lot of knowledge and great service.

    Raffy Boudellah Avatar Raffy Boudellah
    februari 6, 2020

    Wat een fantastische reisorganisatie. Vader en zoon begeleidden ons gedurende onze Hadj.

    Nina 28 Avatar Nina 28
    oktober 30, 2019
  • Top

    Mourad Uamari Avatar Mourad Uamari
    september 19, 2019

    Echt een aanrader! Drie keer in een jaar tijd begunstigd om met Celebrity Hajj op reis te mogen gaan. Twee keer op hadj en een keer op oemrah. Begeleiders en organisatie zijn echt uitstekend! Van begin tot het einde alles top geregeld. Vooraf een leuke bijeenkomst met nuttige informatie. Tijdens de reis lezingen, reminders en uitleg over de rituelen van de hadj zodat je goed voorbereid bent. Luxe 5 sterren hotels op loopafstand van de moskeeën in Medina en Mekka (clocktower) met ontbijt en diner. Vooral de inzet en begeleiding vonden wij super. Wij hebben echt genoten van de reizen en er prachtige herinneringen aan overgehouden. Wij willen nogmaals de organisatie en de begeleiders bedanken voor de geweldige ervaringen. Wellicht tot de volgende reis inshaAllaah! Aboe Abdoellaah

    Aboe Abdoellaah Avatar Aboe Abdoellaah
    september 3, 2019

    Hajj 2019 uitgevoerd met Celebrity Hajj. Mijn vrouw (Indonesisch) en ik (Nederlander) vonden het gebruik van Nederlands als ook de religieuze begeleiding erg belangrijk. Onze verwachtingen zijn overtroffen. Heel respectvol (geloof, mensen), zeer intensief (lezingen, sessies), veel passie en uitermate goed verzorgd met uitstekende hotels. Verder prima groepsamenstellingen en erg goede begeleiding. Zeker het overwegen waard voor Hajj/Umroh. Ik raad een ieder aan om in Amsterdam op bezoek te gaan voor een persoonlijke indruk. Broeders Zakaria, Mohamed, Nassr, Naufal, imam Saïd Amrani, imam Abdelaziz en vele anderen - jullie inzet heeft onze reis extra diepgang gegeven en toegankelijker heeft gemaakt. Moge Allah Swt jullie daar rijkelijk voor belonen.

    Adriaan van den Brand Avatar Adriaan van den Brand
    augustus 31, 2019
  • Hajj 2019 uitgevoerd met Celebrity Hajj. Mijn vrouw (Indonesisch) en ik (Nederlander) vonden het gebruik van Nederlands als ook de religieuze begeleiding erg belangrijk. Onze verwachtingen zijn overtroffen. Heel respectvol (geloof, mensen), zeer intensief (lezingen, sessies), veel passie en uitermate goed verzorgd met uitstekende hotels. Verder prima groepsamenstellingen en erg goede begeleiding. Zeker het overwegen waard voor Hajj/Umroh. Ik raad een ieder aan om in Amsterdam op bezoek te gaan voor een persoonlijke indruk. Broeders Zakaria, Mohamed, Nassr, Naufal, imam Saïd Amrani, imam Abdelaziz en vele anderen - jullie inzet heeft onze reis extra diepgang gegeven en toegankelijker heeft gemaakt. Moge Allah Swt jullie daar rijkelijk voor belonen.

    Adriaan van den Brand Avatar Adriaan van den Brand
    augustus 31, 2019

    Professioneel en bekwaam! Echte experts op het gebied van hadj en Umrah

    Karima Ligthart- Airass Avatar Karima Ligthart- Airass
    juli 28, 2019

    Professioneel en bekwaam! Echte experts op het gebied van hadj en Umrah

    Karima Ligthart- Airass Avatar Karima Ligthart- Airass
    juli 28, 2019